Trykk og design

Vår avdeling for profilering og trykksaker heter Stickerbutikken. Vi tilbyr det meste innen profilering, som for eksempel klistremerker, klestrykk, bil-dekor, visittkort, bannere og plakater. Ta gjerne en kikk på bildene under fra noe av det vi har produsert

Se gjerne www.stickerbutikken.no eller kontakt oss på epost post@stickerbutikken.no

Fra din idé til ferdig produkt

Klistremerke på bil

De fleste firmaer kjører rundt med en gratis, men tom reklameplakat hver dag. Reklame på bilen

Klistremerke på bil

De fleste firmaer kjører rundt med en gratis, men tom reklameplakat hver dag. Reklame på bilen

Klær med trykk

Vi er forhandler av merket YOU og leverer alle typer klær med trykk. Alt fra arbeidsklær med logo til morsomme t-skjorter med bildetrykk.

Munnbind

Nå i korona-perioden har det vært veldig populært med munnbind med egen logo. Vi leverer 3-lags stoffmunnbind med trykk.

Store plakater

Vi kan printe opptil 130 cm i bredde, noe som gjør at vi kan levere store plakater, skilt og bannere - alt med super kvalitet.

Klistremerker

Vi leverer klistremerker, både små og store. Alle våre merker blir laminert for lengst mulig holdbarhet. Perfekt til merking av utstyr o.l.

Visittkort

Vi hjelper deg med design og produksjon av visittkort og annet materiell til markedsføring av din bedrift. Velg mellom ulike type kvaliteter.

Trykk av konvolutter

Vi hjelper deg med trykksaker som konvolutter, kulepenner, notatbøker og det meste annet. Ta kontakt med oss og fortell hva du trenger.

Refleksvester med trykk

Her avbildet refleksvest til deltager-kontakt ved Aurskog-Høland Rally 2021. Vi har mange typer refleksvester til både barn og voksne på lager.

Bil-dekor

Vi leverer både utskåret folie og printet folie til bil-dekor. Til reklame, logo, merking og annet. Folien har vi i alle slags farger. Lang holdbarhet.

Trenger du noe annet?

Ta kontakt - vi pleier å fikse det meste.