Våre tjenester

UTLEIE TIL FEST

Slippfest? Ute etter å slå de andre gruppene ned i støvlene når det kommer til lyd- og lysrigg? Da har vi det du leter etter! Vi tilbyr utleie av alt fra mindre høyttalere for små hjemmefester, til større lydanlegg for flere hundre personer. Vi har også tøffe lyseffekter, strobe, laser, røykmaskin og UV-lys!

UTLEIE TIL BUSS/VAN

Anlegg og lys inne i bussen er vel kanskje en av de høyere prioriteringene til russen. Vi har større lydanlegg til både innendørs og utendørs bruk, samt. lasere, strobelys, kraftige røykmaskiner og andre kule lydeffekter. Vi planlegger, monterer og henter igjen etter russetiden. Enkelt for dere!

NEON-MALING

Neon-maling, glowsticks og annet glow-tilbehør er et must i russetiden. Så hvorfor kaste bort mer penger enn nødvendig på det? Vi har rimelige priser, og enda rimeligere om dere bestiller større kvanta. Planlegg og spar penger!

LYD

Lyd er vesentlig. Enten du ønsker å formidle et budskap på et foredrag, eller rett og slett bare ønsker å blåse fletta av nabolaget med et skikkelig festanlegg. Vi har kvalitets-høyttalere til de fleste formål – til en rimelig penge.

LYS

Ingenting setter stemningen på et arrangement som lys. Enten du vil ha et helt rom knall rosa til prinsessebursdag, en rå lysrigg til fest eller bare en enkel lyseffekt ved inngangspartiet, så kan vi hjelpe deg! Vi bistår deg gjerne med å finne en perfekt løsning til nettopp ditt arrangement!

VIDEO

Konsert? Teaterforestilling? En film av hele forestillingen er den perfekte gave å gi bort. Vi kan, via våre samarbeidspartnere, levere totale enkamera- og flerkameraproduksjoner. Vi har også utleie av kameraer, stativer og annet videotilbehør.

GRAFISK DESIGN

Enhver bedrift og varemerke trenger en logo og nettside som står i stil med virksomhetens verdier. Vi skaper en stilfull og moderne pakke med alt du trenger innen grafisk design til ditt prosjekt. Alt fra logo til nettside og visittkort.

KLISTREMERKER

Klistremerker i store og små formater, både med og uten bakgrunn. Vi bruker kun materialer av profesjonell kvalitet, slik at merkene varer år etter år. Du trenger kun å sende oss antall og logo, så ordner vi resten!

INSTALLASJON

Nye lys på teaterscenen? Kanskje noen fastmonterte høyttalere i taket i gymsalen? Vi er klare for å installere akkurat det du ønsker og trenger til ditt prosjekt. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr.